Ornaz vadisi,karcı dağı karababa tepe doğa yürüyüşü

Bu sene ki doğa yürüyüşümüze Ornaz Vadisi'nden başladık.Uzun zamandır yürüyüşe çıkmayınca,ekip üyeleri özlemiş olacaklar ki erkenden hazırlanmış ve heyecan içindeydiler.Ornaz vadisi Denizli'nin Başkarcı Köyü'nün mesire yeri.Yaz sıcaklarında Denizlilerin serinlemek için kullandıkları kaçış yeri. 
 Biz ekip arkadaşlarımızla vadiden yukarıya Karcı dağlarının zirvesine ulaşmak için  yola çıktık.
 Vadinin yeşil  bitki örtüsü ve yaz kış akan serin sularının gürültüsü,sizi  şehrin keşmekeşinden alıp içine çekiyor.Aldığınız bu huzur ve zevkle kendinizi kaybedip zirveye ulaşmak anlatılmaz bir duygu.








 En zirveden şehre bakmak anlatılmaz.Bir tarafta Babadağ tüm heybetiyle karşınız da,ona uzanan Altındere Vadisi yukarıdan bir başka güzel.

 İnsanın bu güzellikleri bırakıp şehre dönesi gelmiyor...ama" Türk insanın kanın da var gezginlik" yeni yerler keşfetmek için bu güzellikleri arkamızda bırakıp iniyoruz.


Yorumlar

  1. evet adını bile bilmediğimiz zirveye ulaşamasaydık sonradan bize sıkıntı olacaktı .Ben bu zirvenin adını öğrendim:Karababa

    YanıtlaSil
  2. gördüğüm kadarı ile bir arazi aracı ile gezilebilecek yerler. bu bakımdan ilgimi çekti. paylaşım için teşekkürler....

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Çocuk Sahibi Olamayanların Ziyaret Yeri Ahmed-Turan Türbesi ve Soğuk Çermik Sivas

Sivas'ta Kalan Son Ermeni Kilisesi Tavra ( Surp Kevork) Kilisesi

Tavas Medet Köyü (APOLLONİA SALBAKE )